newKantoor Schrijft 


Welkom op onze Ontwerp & Realisatie blog.
Hier vind je inspiratie en veel artikelen over projectinrichting,
ontwerp en oplossingen voor jouw nieuwe kantoor

Kom je binnenkort weer terug? We hebben regelmatig nieuwe blogs. 
Veel leesplezier!

De kantoortuin: 
Wat is het en wat zijn de voor- en nadelen?

 

Een hoge productiviteit op de werkvloer start bij een fijne werkruimte. Duik daarom eens in de indeling van jouw kantoor én ontdek waar medewerkers behoefte aan hebben! Heb je bijvoorbeeld weleens over een kantoortuin nagedacht? We vertellen je hier graag over alle ins en outs.  

Creëer een inspirerende vergaderopstelling met deze tips

 

Heb je een mooie ruimte voor
vergaderingen, maar nog niet nagedacht over de opstelling hiervan? We vertellen je graag meer over de verschillende manieren om de vergaderruimte in te delen. Zo creëer je in no time een inspirerende omgeving voor iedere bijeenkomst.

Het nieuwe werkenVeel organisaties hebben het nieuwe werken omarmt, het brengt namelijk een hoop voordelen met zich mee. Een prettige en moderne werkomgeving vergroot het werkplezier en de productiviteit van de medewerkers van een bedrijf.

Akoestiek op kantoorAls we denken aan een prettige en rustige werkomgeving speelt geluid, oftewel akoestiek een grote rol. Toch merken we dat er niet altijd voldoende rekening wordt gehouden met akoestiek tijdens het inrichten van een kantoor.

Vlekkenplan: Wat is het en wat zijn de voordelen? 

 
Als je een nieuw pand wil betrekken of wil kijken of je met minder meters zou kunnen uitkomen is een vlekkenplan een goede eerste schets om te kijken wat mogelijk is...

Hoe werkt de kantoorinrichting samen met een architect?

Heb je een nieuw pand of meer of minder ruimte nodig?
newKantoor helpt graag bij de kantoorinrichting. Samen bespreken we je wensen en behoeften, maken een begroting op basis van de wensen, schetsen een kantoorontwerp en gaan vervolgens aan de slag met de kantoorinrichting. Hier wordt de expertise van een architect ingezet. 

Het belang van ergonomisch werken

Ergonomisch werken is een bekende term in het kantoorleven. Het wordt steeds belangrijker dat personeel met een zittend beroep overal ergonomisch en dus verantwoord kan werken.

Circulair meubilairGa je binnenkort je kantoor verbouwen en ben je op zoek naar duurzame alternatieven? Circulaire meubels zijn hierin de juiste keuze! 

Wat doet groen op kantoor?


Als we kantoren van nu vergelijken met die van vroeger, zijn er een aantal zaken die direct opvallen. Eén daarvan is al het groen, oftewel planten op kantoor die we tegenkomen. Planten dragen bij aan het welzijn van het personeel, het klimaat en de uitstraling van het bedrijf.
 

Hybride Werken: wat is het en hoe pas je het toe?

 

Hybride Werken is het flexibel kiezen van de werklocatie. Hybride Werken kan thuis op kantoor of externe locaties zoals bijvoorbeeld een coworkingspace. Hybride werken geeft medewerkers de vrijheid om altijd en overal te kunnen werken. Het type werk bepaalt de locatie van uitvoering. 

Het juiste systeem om lucht te zuiveren.Schone en zuivere lucht op kantoor is enorm belangrijk. Niet alleen voor de gezondheid van de werknemers en jouzelf, het is ook belangrijk voor de productiviteit. Zuivere en schone lucht verhoogt de productiviteit op kantoor en verbetert het werkklimaat. 

5 tips bij het inrichten van een klein kantoor

 

Heb je een klein kantoor waarin je zoveel mogelijk ruimte wil creëren? Zorg dan voor een functionele inrichting. Denk daarom goed na of die vergadertafel of grote kast echt nodig is. Nieuwsgierig hoe je een klein kantoor kan omtoveren tot een fijne werkplek? We hebben de allerbeste tips op een rijtje gezet!

Energielabel C voor kantorenAls eigenaar of huurder van een kantoorgebouw in Nederland ben je waarschijnlijk bekend met het Energielabel. Het Energielabel geeft aan hoe energiezuinig je kantoor is en hoe dit zich verhoudt tot soortgelijke gebouwen. Energielabel C is de minimale eis voor kantoorgebouwen die groter zijn dan 100m2 in Nederland. 

Meer inspiratie?Regelmatig schrijven wij nieuwe blogs om jou te informeren en inspireren.
Wil je nog meer zien of lezen via ons Social Media kanaal? 
Neem dan ook een kijkje op ons Instagram pagina.

En vergeet niet om ons te volgen en te liken!