Circulair meubilair


 

Ga je binnenkort je kantoor verbouwen en ben je opzoek naar duurzame alternatieven?
Circulaire meubels zijn hierin de juiste keuze! Circulaire meubels zijn meubels die een tweede leven krijgen. Het zijn meubels die voldoen aan kwaliteit, het mooiste design en zijn natuurlijk duurzaam. Je kiest voor producten met een lange levensduur die bijdragen aan een recyclebare wereld. 

 

Kenmerken van circulaire meubels 

Weet je nog niet veel over circulariteit in kantoorinrichtingen? Bij circulariteit gaat het er niet om dat er om de paar jaar nieuwe producten worden aangeschaft en oude producten worden weggegooid. De wegwerp en vervang cultuur heeft veel impact op de aarde en de klimaatverandering. Circulariteit betekent dat huidige producten de grondstoffen zijn voor latere producten. Oude producten worden gedemonteerd en krijgen een tweede leven, ze worden hergebruikt.

Zo beschikken circulaire meubels over een aantal kenmerken.mWe zetten ze hieronder voor je op een rijtje:
•  Een bijdrage aan een duurzame samenleving
•  Een bijdrage aan de vermindering van CO2 uitstoot
•  Kostenbesparing
•  Niet van nieuw te onderscheiden meubels
 
Milieu verantwoord met circulaire meubels
Wil je een duurzamere kantoorinrichting en duurzaam werken? Dan zijn circulaire meubels daar onderdeel van. Behalve bureaustoelen worden er een hoop andere meubels aangeboden. Denk aan zitmeubelen, tafels, opbergmeubels, verlichting en zelfs accessoires.
Met hergebruikte meubels laat je zien dat milieu verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staat. En je hoeft ze ook niet per se te kopen, je kan ook lenen of leasen. De meubels worden geleverd en zodra ze aan vervanging toe zijn opgehaald en omgewisseld.

Circulair materiaal
Circulaire meubels worden geproduceerd door het hergebruiken van oude producten, deze worden omgebouwd tot nieuwe meubels. Hierbij worden bijvoorbeeld kantoorstoelen gebruikt die deels kapot zijn, een aantal jaar oud zijn en niet meer gebruikt worden. In plaats van te investeren in nieuwe producten, die schadelijk zijn voor het milieu, wordt er gekeken naar een duurzame oplossing. Door het ombouwen van de kantoormeubelen tot een product met de beste kwaliteit en een lange levensduur zorgen wij ervoor dat ze een tweede, derde en soms vierde leven krijgen.
Uiteraard bespaar je tegelijkertijd ook op de aanschafskosten, want deze meubelen zijn een stuk goedkoper dan nieuwe!

Garantie
Ben je ergens niet tevreden over of gaat er iets stuk? Je hebt bij ons gewoon garantie op gebruik van dit herbruikte meubilair. En is een bureaustoel aan vervanging toe na vele jaren gebruikt te zijn? Dan kan deze worden omgeruild voor een ander exemplaar.

Circulaire meubels kopen
NewKantoor draagt graag bij aan een duurzame kantoorinrichting. Ben je benieuwd naar het assortiment circulaire meubels of ben je opzoek naar specifieke stukken? Wij denken graag met jou mee tijdens het inrichten van je kantoor en kunnen recyclebare maatwerk oplossingen leveren voor het hele kantoor.
Neem gerust telefonisch contact met ons op of per mail 
of onderaan deze pagina via whatsApp.

Samen gaan we opzoek naar de beste circulaire meubels voor jouw kantoor! 


Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp