Hybride Werken


Hybryde werken: Wat is het en hoe pas je het toe?
Hybride Werken is het flexibel kiezen van de werklocatie. Hybride Werken kan thuis op kantoor of externe locaties zoals bijvoorbeeld een co-workingspace. Hybride werken geeft medewerkers de vrijheid om altijd en overal te kunnen werken. Het type werk bepaalt de locatie van uitvoering. Zo is het kantoor bijvoorbeeld geschikt voor het ontmoeten van teamleden en klanten. De thuiswerkomgeving is weer geschikter voor taken waarbij concentratie een must is. En een co-workingspace om even in rust te werken of juist een met een klein aantal collega’s of klanten samen te komen. 

 

Hybride kantoorinrichting

Hybride werken is een werkvorm kiezen die het beste past bij de taken en het werk dat je doet.  Hybride werken betekent dus niet dat je kunt werken op de plekken en tijden die je zelf het beste uitkomen. 

Op kantoor kun je diverse soorten werkplekken aanbieden. Waar mensen makkelijk fysiek bij elkaar kunnen komen. Het blijft de centrale plek waar medewerkers elkaar tegenkomen.

 

De juiste hybride mix

Bij hybride werken komt het een en ander kijken. Hierbij is goed plannen erg belangrijk: wie, gaat waar en wanneer werken? Welke werkzaamheden worden er uitgevoerd? Hybride werken zal onderdeel worden van de normale werkweek, in welke vorm dan ook. Het traditionele kantoor wordt een soort clubhuis, waar mensen elkaar ontmoeten voor sociale en creatieve activiteiten. Hybride werken hoeft niet alleen op kantoor of thuis plaats te vinden. Het kan overal gebeuren, waar het passend of praktisch is.

 

Hybride werken met NewKantoor

Wil je meer weten over een hybride kantoorinrichting of over hybride werken over het algemeen? Neem dan gerust contact op met NewKantoor! Wij kijken graag mee met je huidige kantoor en hoe elke medewerker op de beste manier kan werken.