Hoe werkt de kantoorinrichting samen met een architect? 


 
Heb je een nieuw pand of meer of minder ruimte nodig?
NewKantoor helpt graag bij de kantoorinrichting. Samen bespreken we je wensen en behoeften, maken een begroting op basis van de wensen, schetsen een kantoorontwerp en gaan vervolgens aan de slag met de kantoorinrichting. Hier wordt de expertise van een architect ingezet. Maar wat doet een interieurarchitect en waarom hebben we dit nodig bij een kantoorontwerp? Dat leggen we graag uit in deze blog!

Wat doet een binnenhuisarchitect?
Een architect, ook wel interieurarchitect genoemd, houdt zich bezig met alle aspecten van de kantoorinrichting. Zo ontwerpt een architect het interieur van een ruimte, hierbij rekening houdend met vorm, indeling, materiaal, kleur, daglicht en andere soorten licht. De interieurarchitect houdt hierbij altijd rekening met je wensen: past het binnen het budget, welk meubilair wil je en wat past bij het merk?
 
Ieder project ziet er anders uit. Zo kun je bij NewKantoor terecht voor een turnkey project, wat betekent dat we van A tot Z verantwoordelijk zijn voor jouw nieuwe kantoor. Maar je kunt ook bij ons terecht wanneer je een kantoor wil renoveren of voor een nieuw ontwerp. Op basis van je wensen en behoeften maken we een begroting en bespreken we wat de totale kosten per onderdeel zullen zijn.
 
Wat kost een interieurarchitect?
Ben jij benieuwd naar de expertise en de kosten van de architecten waar we mee werken? Neem dan gerust contact met ons op.

Ben je benieuwd hoe het proces van een interieurontwerp uitziet?  

We leveren binnen 24 uur een vlekkenplan aan. 


Je kunt voor al jouw vragen altijd telefonisch of per mail contact opnemen.
Ons team staat voor je klaar om je te helpen!