Het juiste systeem 

om lucht te zuiveren 


Het belang van schone lucht
Zuivere en schone lucht op kantoor is enorm belangrijk. Niet alleen voor de gezondheid van jou en je werknemers. Schone lucht heeft een positief effect op de de productiviteit. Doordat schone lucht meer energie geeft en zorgt voor een scherpere geest, draagt het bij aan een goed werkklimaat.
Wil jij weten welk luchtzuiveringssysteem het juiste systeem is voor jouw kantoor? Wij adviseren je hier graag in!

ASPRA systemen
Deze systemen zijn de optimale oplossing waarbij de gezondheid voorop wordt gesteld. De ASPRA systemen zien we op steeds meer kantoren terugkomen, maar ook veel in scholen, publieke gebouwen en de zorg.

De voordelen van het luchtzuivering systeem
Het ASPRA systeem staat erom bekend virus vrije lucht te creëren in ruimten. Voordat je kiest voor een luchtzuiveringssysteem wil je natuurlijk weten wat de voordelen zijn. Hieronder de belangrijkste punten waarom wij kiezen voor een ASPRA luchtzuiveringssysteem.

Virus vrije lucht
De systemen zorgen voor 99% virus vrije lucht. Met de ASPRA systemen beschikken kantoren over voldoende gezonde ventilatie de hele dag door.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat centraal bij deze systemen. Er wordt weinig energie gebruikt en alle onderdelen zijn gerecycled. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van bijproducten of afvalproducten. Zo wordt de Co2 uitstoot ook aanzienlijk vermindert.

Comfort en flexibiliteit
Door de virus vrije lucht wordt er meer comfort geleverd aan mensen die zich lang bevinden in een ruimte met een ASPRA luchtzuiveringssysteem. Verder zijn deze producten flexibel en makkelijk te verplaatsen. Je kunt ze eenvoudig toepassen en hoeft geen verdere aanpassingen te doen wanneer je het naar een andere ruimte wilt verplaatsen.

Gezondheid
Gezondheid het allerbelangrijkste voor ons. Wanneer we kijken naar de ultieme kantoorinrichting kijken we niet alleen naar het design, maar ook naar de juiste functionaliteiten. Vervuilde lucht inademen heeft enorm veel invloed op ons lichaam en dit kan voor veel gezondheidsklachten zorgen. Door te kiezen voor een goed luchtzuiveringssysteem bevorder je de gezondheid op kantoor. Dit is ook een economisch belang, omdat het zorgt voor minder verzuim en beter verricht werk.

Waarom kiezen voor een ASPRA luchtzuiveringssysteem?
ASPRA systemen komen in de volgende drie toepassingen:
•  Aspra stand alone
Dit zijn plug and play modellen en zijn geschikt voor ruimtes vanaf 400m3/h tot en met 10.000m3/h. Daarnaast beschermt dit model tegen fijnstof, bacteriën, virussen, allergenen, gassen en geuren.
•  Aspra s-induct
Dit is een inbouw in ventilatie toevoer kanaal en is geschikt voor ruimtes vanaf 400m3 tot en met 5000m3. Dit model beschermt tegen fijnstof, bacteriën, virussen, allergenen, gassen en geuren.
•  Aspra XL induct
Dit is een inbouw in lucht behandeling kast en beschermt tegen dezelfde onderdelen als de Aspra S-induct. Geschikt voor ruimtes tot 30.000m3
 
Hoe werken de ASPRA systemen?
Deze systemen zorgen voor 99% zuivere lucht. Het systeem is een elektrostatische filtering met een speciaal open filter. Het beschikt over een lage drukval met weinig lawaai en zeer laag energieverbruik. Daarnaast kun je kiezen uit een geïntegreerd systeem, maar ook voor stand alone modellen.

ASPRA luchtzuiveringssysteem kopen
Wil je een ASPRA luchtzuiveringssysteem aanschaffen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag in het maken van de juiste keuze voor jouw kantoor! Voor meer informatie en vragen kun je ons bellen of mailen

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.