newKantoor Ontwerpt & Realiseert 

newKantoor optimaliseert

Een vlekkenplan is een essentieel hulpmiddel om de ruimte van jouw kantoor efficiënt in te delen. Het biedt een overzichtelijke weergave van de beschikbare ruimte en laat direct zien welke mogelijkheden er zijn.

Dit voorlopige plan visualiseert op grote lijnen hoe afdelingen en teams worden gepositioneerd en hoe de ruimte optimaal benut kan worden. Ideaal gezien plaats je afdelingen die nauw samenwerken dicht bij elkaar, waardoor de communicatie en samenwerking worden bevorderd.

Het vlekkenplan houdt niet alleen rekening met werkplekken, maar ook met andere essentiële ruimtes, zoals een kantine, vergaderruimtes of een informeel werkcafé, perfect voor hybride werken

newKantoor regelt

Onze projectmanagers bewaken de tijdslijnen en houden nauwkeurig een financieel overzicht bij. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Wij zijn het aanspreekpunt van het project, van start tot oplevering. Op deze manier besparen we veel tijd en nemen we de zorg uit handen. 


We zijn er. Hoe groot of klein het project ook is. We zorgen dat de afspraken worden nagekomen. Dat geeft zekerheid en helderheid. Daar houden we van.

newKantoor levert

Maak een Vliegende Start met Turnkey Oplevering

Jouw kantoorruimte verdient niets minder dan een vlekkeloze transformatie. Bij newKantoor begrijpen we de kunst van 'turnkey oplevering'. Het betekent dat de kantoorruimte volledig operationeel en gebruiksklaar wordt opgeleverd. Van leeg en verouderd naar modern en functioneel, zonder zorgen of stress.

newKantoor verduurzaamt

Voldoe aan de eisen van nu

Duurzame kantoren zijn niet langer een trend, maar een absolute noodzaak. Niet alleen voldoen ze aan overheidsvoorschriften, maar ze dragen ook bij aan een betere toekomst voor ons allemaal. De voordelen van duurzaamheid reiken veel verder dan alleen energiebesparing en lagere CO2-uitstoot.

Bij newKantoor geloven we dat de inrichting van kantoorpanden een kans is om duurzaamheid tot leven te brengen. Ons toekomstbestendige design omarmt duurzaamheid, functionaliteit, veiligheid, vitaliteit, sfeer en beleving. 

newKantoor innoveert

De kracht van techniek

Een doordacht kantoorontwerp is de spil van elke succesvolle organisatie. Maar wat het echt tot leven brengt, is geavanceerde techniek. Bij newKantoor begrijpen we dat een kantoor meer is dan alleen een ruimte. Het is een plek waar innovatie en comfort samenkomen.

We zorgen voor de juiste verlichting, optimale klimaatbeheersing, aangename akoestiek en slimme datanetwerken om naadloze communicatie te garanderen. Duurzame techniek is de ruggengraat van een modern kantoor, wij hebben de expertise om dit te realiseren.

newKantoor renoveert

Transformeer je kantoor met een Slimme Renovatie 

Is jouw kantoor toe aan een vernieuwing? Of je nu te maken hebt met organisatieveranderingen, nieuwe eisen van gebruikers, verbetering van technische infrastructuur, duurzaamheidsambities, de wens om hybride werken te faciliteren of simpelweg voldoen aan moderne kantoorstandaarden.
newKantoor staat klaar om je te begeleiden. 

newKantoor koopt in

Onze inkoop gaat verder dan bestellen, we kopen echt in, op het scherpst van de snede. 

Dankzij onze uitgebreide ervaring in interieurarchitectuur weten we precies waar en hoe we moeten inkopen. Dat doen we direct bij de fabrikant. Dit betekent dat we altijd de beste prijzen kunnen bieden, terwijl we de hoogste kwaliteit handhaven. De inkoop regelen via newKantoor is niet alleen efficiënter, maar ook kosteneffectiever.

Bovendien fungeren we als jouw vaste contactpersoon voor alle interieurvragen.