(sr) Project Manager

 

Krijg jij energie van een rol met vrijheid waarbij je projecten managet van a tot z?
Wil jij in de lead zijn vanaf het ontwerp tot en met de oplevering & heb jij ervaring met het aansturen van diverse projecten? Lees dan snel verder!
 
NewKantoor ontwerpt & realiseert. Met een specialisatie in Turn-key (kantoor)inrichtingen. Hierbij bieden en realiseren wij creatieve en doordachte interieurontwerpen voor onze toffe klanten. Voor een indruk van onze projecten kun je hier een kijkje nemen.

Verantwoordelijkheid, variatie & complexiteit komen terug in deze mooie rol van Projectmanager. Als Projectmanager bij NewKantoor ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en de realisatie van onze Turnkey projecten binnen budget én planning.

Vind je het interessant om op strategisch en operationeel niveau te schakelen en ook hands-on projecten te realiseren?

Jij zorgt voor het totaal project voor onze opdrachtgevers. Alleen of met het projectteam schakel je met diverse afdelingen en stakeholders. Denk hierbij aan slopers, bouwers, schilders, interieurarchitecten, leveranciers, stukadoors, schoonmakers, tapijtleggers en Officemanagers.
Hierin vervul je een belangrijke rol richting de opdrachtgevers, locatiemanagers en de aannemers.

Dit ga jij doen
Als projectmanager werk je zelfstandig aan jouw projecten. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor alle fases in het proces van ontwerp, planning, uitvoering, aansturing op locatie tot de nazorg. Ook ligt het financiële beheer en de inkoop bij jou. Natuurlijk kun je hierbij gebruik maken van de expertise van jouw collega’s. Wij werken met een klein en leuk team waarbij nauw wordt samengewerkt. Graag versterken we ons team met jouw kennis en ervaring.

Het bedrijf
NewKantoor vormt een hecht team als het gaat om interieur- en afwerkingsprojecten. We werken met verschillende architecten en zijn altijd in staat om de best passende en onderscheidende ontwerpen te maken.
De lijst met zeer tevreden klanten is lang en omvat alle soorten bedrijven. Van low-budget tot high-end organisaties, ons team vindt altijd de juiste balans tussen kwaliteit en budget.


Wat neem jij mee?
Een positieve, energieke instelling en gevoel voor humor
Ondernemende geest, secuur en stressbestendig
Analytisch, creatief, oplossingsgerichte en hands-on
HBO+/WO werk- en denkniveau
Ruime ervaring met projectmanagement
36-40 uur beschikbaar en flexibel
In bezit van rijbewijs en auto

Wat bieden wij jou?
Hebben we een match, dan kunnen wij snel schakelen en zullen we jou een aanbod doen, afhankelijk van jouw kennis, beschikbaarheid en ervaring.

We bieden jou een competitief salaris waarbij vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan en groei mogelijk is.

Omdat wij van mening zijn dat een reiskostenvergoeding en een laptop bij jouw functie behoren om deze goed uit te voeren, zijn deze zaken inbegrepen.

Kennis maken?
Wil jij kennismaken en even langskomen en sfeer proeven? Neem dan contact op met Nathalie, Officemanager NewKantoor, en zij plant een kennismaking met jou in. De koffie of thee zetten we voor je klaar.
 Je kan Nathalie bereiken op 035-9242027 of via [email protected]

Meer weten?
Wil jij meer weten over de inhoud van deze vacature, neem dan even contact op met Maurits. Je kan Maurits bereiken op 06-30201249 of 035-6242027

Solliciteren?
Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw CV naar ons!